Hareketli Küpeşte Sistemleri

Giyotin cam sistemleri, dikey olarak hareket ederek açılıp kapanan ve aynı zamanda hareketli küpeşte sistemi olarak da bilinen cam sistemleridir. Bu sistemler, otomatik ya da manuel kontrol ile çalışır. Ofis giyotin sistemleri tamamen açıldığında, bir panel yüksekliğinde sabit bir alan kalır. Hem sabit bir küpeşte sistemi hem de kontrol edilebilir bir camlama sistemi olarak işlev görür.

Hareketli Küpeşte " Giyotin Cam " Sistemleri

Genellikle kafeler, restoranlar, sosyal alanlar gibi yerlerde kullanıldığında, zeminden küpeşte yüksekliğinde, genellikle masa seviyesinde sabit kalmasıdır. Hareketli küpeşte sistemlerinde tek cam veya yalıtım camı kullanılabilir, aynı zamanda giyotin cam sistemleri olarak da bilinir.

Hareketli Küpeşte ( Giyotin Cam ) Sistemleri

Yeni nesil uzaktan kumandalı giyotin cam sistemleri

Otomatik giyotin cam sistemi; motorlu, zincirli ve uzaktan kumanda ile kontrol edilen bir hareketli küpeşte sistemidir. Bu sistem; oteller, kafeler, restoranlar, stadyumlar gibi mekanların açılıp kapanmasında sıkça tercih edilir.

Otomatik giyotin cam sistemlerinde, el-parmak sıkışmasını önleyen güvenlik sistemi gibi birçok patentli yenilik yalnızca Vertiflex’te mevcuttur. Sistem, 8 mm – 10 mm veya çift cam ile üretilebilir ve giyotin camlarda en yüksek izolasyonu sağlamak için benzersiz çözümler sunar.

Ela Cam Hareketli Küpeşte ( Giyotin Cam ) Sistemleri En Yüksek İzolasyonu Sağlıyor!

Sistemin tüm profillerinde, panel-profil birleşimlerinde EPDM conta ve fırça fitil kullanılarak maksimum izolasyon sağlanır. Yan direk profillerindeki çift rulman sayesinde ekstra izolasyon için fırça fitil veya CF köpüklü izolasyon contası kullanılabilir.

Bu sistemler genellikle uzaktan kumanda ve motor ile yapılmaktadır. 2 panelli giyotin cam sistemlerinde bir panel sabit, bir panel hareketlidir; 3 panelli sistemlerde ise bir panel sabit, iki panel hareketlidir. Yüksekliğe bağlı olarak 4 panelli giyotin cam sistemleri de yapılabilir.